Letná svadba špeciál - 1.časť NEVESTA

Letná svadba špeciál

Časť 1. - Nevesta

Ktorá časť roka je najvhodnejšia na svadby? No predsa leto! Krásne počasie a skvelá možnosť vyšperkovať sa a ukázať v plnej paráde. A to nielen nevesta ale aj ženích, svadobní rodičia, družičky a hostia.

V prvej časti tohto blogu sa pozrieme bližšie na šperky z chirurgickej ocele vhodné pre nevesty, ktoré dokonale podčiarknu ich veľký deň. Šperky z chirurgickej ocele sa už v dnešnej dobe tešia veľkej popularite, a to hlavne kvôli ich odolným vlastnostiam, kvalite a dostupnej cene. Každá nevesta má svoj osobitý štýl, ale aj motív svadby, ktorý určuje tón svadby, ktorému sa prispôsobujú aj šperky. 

Najobľúbenejšia klasika perly, ktoré sú nadčasové a elegantné. Perly sa už v starovekom Ríme označovali za symbol šťastia, a tak by na svadbe nemali chýbať. Stretávame sa však aj s názorom, že perly predstavujú slzy nevesty, a tá by ich práve preto nemala mať v svoj svadobný deň na sebe, aby jej nepriniesli nešťastie. My však myslíme pozitívne a veríme, že tak krásne a čisté šperky ako perly určite nebudú mať žiadny negatívny vplyv na svadobný deň. Obľúbené sú najmä biele Shell perly, z ktorých náhrdelník každému vyrazí dych svojou eleganciou a vznešenosťou. Pri perlových náhrdelníkoch si treba dávať pozor aj na to, aký vzor budú mať Vaše šaty a rovnako aj na to aký výstrih budete mať, aby ste si vybrali pre Vás čo najvhodnejší náhrdelník

Naše náhrdelník z perál sú v kombinácií s kvalitnou chirurgickou oceľou. Malé oceľové guličky medzi perlami plnia okrem ozdobnej funkcie aj funkciu ochrannú, keďže zabraňujú treniu perál a tým ich znehodnoteniu. Kvalitné oceľové zapínanie je samozrejmosťou. Detail ako jemné perlové náušnice vykukajúce poza svadobného účesu sú len čerešničkou na torte sofistikovaného štýlu nevesty.

                       perly 1                             perly 2

 

Medzi iné obľúbené svadobné šperky patria aj tie s čírymi očkami, pretože sa krásne trblietajú na svetle, čo vytvára dojem luxusu a vysokej elegancie. Napichovacie alebo visiace náušnice, to závisí len na Vás a od štýlu účesu, ktorý si zvolíte. Pri vypnutom účesu určite nič nepokazíte výraznejšími visiacimi náušnicami, a naopak pri rozpustenom účesu odporúčame skôr napichovacie náušnice, ktoré sa Vám nebudú zamotávať do vlasov. Skvelou voľbou ako doplniť náušnice je štrasový náramok, ktorý len podčiarkne celý svadobný outfit nevesty.náušnice 1                   nášnice 2                           náramok

 

Svadba, to nie sú len šperky, ktoré budete mať na sebe v svadobný deň. Patria sem aj obrúčky, ktoré sú symbolom lásky na celý život, preto by sa mali starostlivo vyberať. Obrúčky vyrobené z chirurgickej ocele Vám vydrží rovnako dlho ako Vaša láska, pretože sú pevné a odolné. Je už len na Vás či si ich zvolíte v striebornom alebo zlatom prevedení, s čírymi očkami alebo bez. Stále však budú symbolizovať Vašu nekonečnú lásku. Zaujímavosťou sú aj keramické obrúčky, ktoré sa tešia svoje obľube stále viac. Sú netradičné, ale krásne a jednoduché. V jednoduchosti je predsa krása.

prsteň 3                             prsteň 1                                     prsteň 2

 

Vybrať si šperky na svoj svadobný deň nemusí byť jednoduché, ale nezabudnite na to, že to je Váš deň a je prvoradé aby ste cítili čo najpohodlnejšie. Šperky z chirurgickej ocele Vám k tomu určite pomôžu :)